Uživajte u panoramskom pogledu na grad Zadar i njegove najpoznatije povijesne znamenitosti ili na arhipelag otočja Nacionalnog parka Kornati na jednoj od naših tura helikopterom. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da doživite mnoštvo detalja koje možete vidjeti samo iz zraka i to u modernom helikopteru, uz stručno vođenje profesionalnog pilota sa višegodišnjim iskustvom.

RASPORED:

Letovi se organiziraju prema vašim individualnim željama, a osoblje naše agencije će vas kontaktirati kako bismo vam potvrdili rezervaciju termina.

  • Tri putnika najviše po jednom letu (više putnika podjeljeni u više grupa)
  • Tvrtka u čijem je vlasništvu helikopter ima ugovorenu Policu osiguranja za svakog putnika pojedinačno, koja pokriva osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i sl.
PRIJEDLOZI LETA:
  • Zadar- Kožino- Petrčane- Nin- Zadar
  • Zadar- otok Ugljan i Pašman- Nacionalni park Kornati- Zadar
  • Zadar- Ravni Kotari (zaleđe grada Zadra)- Biograd na moru- Zadar

Moguće je i organiziranje ruta na vaš zahtjev i prema vašim individualnim željama, te također primamo i ture na zahtjev tijekom ostalih mjeseci u godini, odnosno van ljetne sezone.

Cijenik: Panorama 15min Panorama 20min Panorama 30min Panorama 45min Panorama 60min
320 € 345 € 520 € 760 € 880 €
MJESTO POLASKA:

Zraćna luka Zadar

KAKO DOĆI:

Osobnim automobilom, autobusom sa gradskog autobusnog kolodvora ili ćemo vam na zahtjev rezervirati Taxi koji će vas odvesti do odredišta. Potrebno je doći 15 minuta prije leta.

Potrebni dokumenti za ukrcaj:

Osobna iskaznica ili putovnica Ako je vaš let otkazan zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili zbog tehničkih razloga, izvršiti ćemo vam povrat iznosa kojeg ste uplatili.

Rezervacije

Ako se želite posavjetovati sa našim timom ili ako želite da vam rezerviramo i ponudimo program skrojen baš po vašoj mjeri, slobodno nam se obratite sa povjerenjem. Možete nas kontaktirati putem kontakt telefona ili e-maila.

Mondena d.o.o. M.Pavlinovića 12a, 23 000 Zadar, Hrvatska
Tel/fax: +385 (0)23 313 747 | Mob: +385 (0)98 654 702
E-mail: info@mondenatravel.hr