Zadarsku rivijeru odlikuje prije svega atraktivnost i prirodni položaj na spoju geografski različitih regija, te dostupnost, bilo morem, kopnom ili zrakom. Mnoge zanimljivosti se mogu vidjeti u Zadarskoj regiji. Zbog duge povijesti i raznolikih aktivnosti na ovim područjima neke datiraju još iz antičkih vremena, a neke su izgrađene u novije vrijeme u duhu i tradiciji obogaćivanja grada Zadra. Spoj planine i mora, blizina 5 nacionalnih parkova, kao i 3 parka prirode, mnoštvo otoka i otočića čiji se ukupni broj može usporediti s brojem dana u godini, predstavljaju samo neke od razloga, koji ovu regiju čine posebnom i vrijednom posjeta.

Pogledajte više →

Želite li osjetiti bilo grada Zadra, te čuti neku od zanimljivih zadarskih priča, tada ste na pravom mjestu. Priuštit ćemo vam nezaboravnu šetnju kroz Zadar, te ćemo zajedno s vama uroniti u povijest sve do antičkih vremena o kojima nijemo svjedoči zadarski Forum. Ispričat ćemo vam priču o Sv. Donatu, čija crkva predstavlja simbol grada Zadra, prošetati toliko opjevanom Kalelargom, te kao šećer na kraju poslušati šum jedinsvenih Morskih orgulja uz pogled na najljepši zalazak sunca na svijetu. Otključajmo zajedno tajne grada, u kojem se skladno isprepliću antika, romanika, venecijanski duh, te suvremena arhitektura.

Pogledajte više →

Otkrijte s nama ne tako uobičajena, a opet lijepa skrivena blaga Zadarske županije i uživajte pritom u manje poznatim, ali ne i manje vrijednim mjestima i znamenitostima ovog lijepog kraja. Ova prirodna i povijesna bogatstva organiziramo za vas u posebnom aranžmanu i na vaš zahtjev kako bismo mogli udovoljiti vašim željama.

Pogledajte više →