Otkrijte Mediteran kakav je nekad bio u zemlji koja ima savršeno bistro more, 1778 km dugu obalu, 1185 otoka, što ju ujedno čini jednom od istinski najvećih destinacija za nezaboravan aktivan odmor i bijeg od gradske buke. U pratnji naših iskusnih vodiča doživite krajolik u kojem se isprepliću stare ruševine, srednjovjekovni zidovi gradova punih povijesti, te mala pitoreskna mjesta duž obale kroz koja se protežu mirne biciklističke staze. Tijekom vožnje biciklom uživajte u ugodnom hladu borove šume i maslinika duž staza, te mirisu koji se širi sa polja lavande i vinograda koji su gotovo svugdje.

Pogledajte više →

Otkrijte s nama ne tako uobičajena, a opet lijepa skrivena blaga Zadarske županije i uživajte pritom u manje poznatim, ali ne i manje vrijednim mjestima i znamenitostima ovog lijepog kraja. Ova prirodna i povijesna bogatstva organiziramo za vas u posebnom aranžmanu i na vaš zahtjev kako bismo mogli udovoljiti vašim željama. Doživite jedinstveni svijet zadarske okolice i pođite laganim hodom stazama čija je glavna atraktivnost netaknuta priroda. Bilo da se odlučite za Nacionalni park Paklenicu podno planine Velebit ili otoke Ugljan i Pašman, uputite se uz laganu rekreaciju u istraživanje ovih lijepih destinacija.

Pogledajte više →

Savršeno bistra voda, veličanstven kanjon, čarobni vodopadi, te tipičan krški fenomen- sedrene barijere, su odlike koje svrstavaju rijeku Zrmanju u skupinu najljepših hrvatskih rijeka. Poznata po nazivu „ljepotica i zvijer“, u sezoni kiša i otapanja snijega pruža jedan od najboljih rafting izleta, dok u ljetnim mjesecima lagano nosi kroz krajolike koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Otkrijte ovaj netaknuti svijet prirode i osjetite vodu, stijene, zrak i vaše tijelo u takvom okružju, te učinite vaš izlet čarobnim putovanjem i pustolovinom.

Pogledajte više →