Rezervacije

Ukolio želite rezervirati neki od naših programa, molimo vas da nam pošaljete sljedeće informacije:

 • broj osoba
 • način putovanja do Hrvatske (ukoliko dolazite iz inozemstva)
 • datume koji vam odgovaraju
 • posebne napomene (jednokrevetna/dvokrevetna soba)
 • način plaćanja

Za rezervacije molimo pošaljite e-mail na info@mondenatravel.hr. Nakon zaprimanja vašeg zahtjeva, odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem vremenu i obavijestiti vas o detaljima plaćanja.

Napomena: Prilikom popunjavanja naloga za izvršenje doznake u inozemstvo (ukoliko nam Vaša sestrinska tvrtka račune plaća iz inozemstva ), molimo Vas navedite da popratni troškovi idu na teret nalogodavca, tj. Vas ili Vaše sestrinske tvrtke kao platioca iz inozemstva.


Plaćanje

Plaćanje je moguće na tri načina:

1. Bankovni transfer
Uplate na:

Hypo Alpa-Adria-Bank d.d.
Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb, Croatia
Žiro-račun: 2500009-1101365268
SWIFT: HAABHR22
IBAN HR62 2500 0091 1013 65268

Za:

Mondena d.o.o
M. Pavlinovića 12a
HR-23000 Zadar

2. Plačanje kreditnim karticama

Za plaćanje kreditnim karticama (American Express/Diners(Master/Visa) molimo navedite slijedeće podatke potrebne za dobivanje autorizacije:

 • Broj kreditne kartice
 • Rok valjanosti
 • Kontrolni broj (zadnje tri znamenke na poleđini kartice)
 • Iznos koji želite uplatiti (min. 50% ukupne cijene)
 • Ime i prezime korisnika kartice
 • Adresu

Podatke nam možete javiti osobno ili faksom na +385 (0)23 313 747. Naše radno vrijeme je od 08:30 do 13:30 / 17:30-20:30.

Credit card form: Pošaljite putem fax-a ili emaila.

3. Plaćanje kreditnim karticama putem interneta

Plaćanje karticama putem interneta je potpuno sigurno. Mi ćemo vam poslati link na stranicu s formularom za uplatu. Uplata će biti provedena nakon što unesete sve potrebne podatke (American Express, Diners, Visa, Master Card) i kroz nekoliko dana, nakon što novac sjedne na naš račun, mi ćemo vam poslati potvrdu o plaćanju. Sve uplate su u kunama. Uplate u stranim valutama bit će preračunate po tečaju Hrvatske narodne banke.

MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCarda koja daje dodatnu sigurnost pri internet kupovini. Za postojeću karticu birate osobni MasterCard SecureCode (sigurnosni kod) koji je poznat samo vama. Takav kod znači dodatnu zaštitu od neovlaštene upotrebe vaše kreditne ili debitne kartice na internetu.

Svaki put kada plaćate online svojom MasterCard ili Maestro karticom, pojavit će se obavijest koja vas traži da upišete sigurnosni kod, baš kao PIN na bankomatu. Nakon što upišete kod, banka autorizira uplatu. Saznajte više o MasterCard SecureCode na www.mastercardsecurecode.com.

Ista kartica, dodatna sigurnost. Verified by Visa je nova usluga koja vam omogućuje da kupujete na internetu uz dodatnu sigurnost. Visa potvrđuje vaš identitet pri kupnji jednostavnim postupkom. Sve što trebate učiniti je registrirati svoju postojeću Visa karticu i izabrati lozinku. Pri kupovini na stranicama koje sudjeluju u programu se pojavljuje Verified by Visa obavijest u koju upisujete svoju lozinku. Vaš je identitet time potvrđen i kupnja sigurna.

Za aktivaciju Verified by Visa opcije za vašu postojeću Visa karticu ili više informacija, molimo kontaktirajte banku koja je izdala karticu. Više na www.visaeu.com .