Savršeno bistra voda, veličanstven kanjon, čarobni vodopadi, te tipičan krški fenomen- sedrene barijere, su odlike koje svrstavaju rijeku Zrmanju u skupinu najljepših hrvatskih rijeka. Poznata po nazivu „ljepotica i zvijer“, u sezoni kiša i otapanja snijega pruža jedan od najboljih rafting izleta, dok u ljetnim mjesecima lagano nosi kroz krajolike koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Otkrijte ovaj netaknuti svijet prirode i osjetite vodu, stijene, zrak i vaše tijelo u takvom okružju, te učinite vaš izlet čarobnim putovanjem i pustolovinom.

Opis izleta
Trajanje izleta: 4 - 5 sati
Polazna točka: Kaštel Žegarski
Krajnja točka: Muškovci
Težina programa: srednje teško
Prijevoz: Na upit
Cijena programa: 280 kn / po osobi (djeca do 12 god. imaju popost od 50%)
NAPOMENA:

Organizator putovanja ne odgovara za izgubljene, oštećene ili nestale stvari. Prethodno veslačko iskustvo nije potrebno. Sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, ali samo u pratnji roditelja. Ne zaboravite ponijeti sa sobom hranu, kratke hlače ili kupaći kostim, majicu, tenisice, ručnik, zaštitu od sunca i dovoljno vode.

Rezervacije

Ako se želite posavjetovati sa našim timom ili ako želite da vam rezerviramo i ponudimo program skrojen baš po vašoj mjeri, slobodno nam se obratite sa povjerenjem. Možete nas kontaktirati putem kontakt telefona ili e-maila.

Mondena d.o.o. M.Pavlinovića 12a, 23 000 Zadar, Hrvatska
Tel/fax: +385 (0)23 313 747 | Mob: +385 (0)98 654 702
E-mail: info@mondenatravel.hr