Jedno od najpoželjnijih izletničkih destinacija na sjevernom Jadranu je zasigurno vožnja brodom duž kanjona rijeke Zrmanje i otkrivanje prirodnih ljepota bogate flore i faune uz rijeku na kojoj se nekoć snimao slavni filmski klasik „Winnetou“. Uživanje na sunčanoj palubi, degustiranje lokalnih vina i kupanje u kristalno čistom moru ili rijeci, sigurno će vaš odmor učiniti istinski nezaboravnim doživljajem.

PROGRAM IZLETA:

Mondena travel vam želi omogućiti jedinstven opušatjući izlet - plovidbu kanjonom rijeke Zrmanje, gdje se nekoć snimao serijal kultnog western filma o poglavici Winnetou. Vaša avantura započinje u jutarnjim satima u mjestu Starigrad podno planine Velebit, odakle morskim dijelom obale plovimo prema malom pitresknom mjestu Vinjerac.

Nakon plovidbe ispod dvaju mostova na Maslenici, ulazimo u kanjon rijeke Zrmanje. Prolazeći pored dojmljivih velikih stijena i kamenih litica koje se pružaju visoko uz riječni tok, nakon sat vremena vožnje prekrasnim kanjonom rijeke Zrmanje, stižemo do lokacije u filmu nazvane Pueblo Plato.

Oko podne stižemo u ribarski gradić Novigrad, koji je smješten na samom ušću rijeke, a gdje slijedi vrijeme opuštanja uz ručak u rustikalnom restoranu s prekrasnim pogledom na more i prirodnu uvalu. Nakon kratke plovidbe, dolazimo na pješčanu plažu gdje ćemo imati priliku uživati u plivanju i sunčanju, a u kasnim popodnevnim satima se vraćamo u Starigrad gdje naš izlet završava.

Cijena izleta za pojedinačne goste:
  • 300 kn po osobi
  • kapacitet broda do 20 osoba

U cijenu izleta je uključeno: aperitiv, vino, sok i ručak u restoranu u Novigradu (3 menija na izbor)

Cijena "privatnog" izleta (isključivo po rezervaciji):
  • 6.000,00 kn
  • kapacitet broda od 1 - 15 osoba

Cjelodnevni izlet uz privatnu rezrvaciju broda, zajedno sa skiperom pogodan je za romantična putovanja, proslave rođendana, zaruke, medeni mjesec i sl.

U cijenu izleta je uključeno: prijevoz klimatiziranim kombijem do odredišta, skiper, aperitiv, vino i hladna plata, te fotograf po narudžbi

Rezervacije

Ako se želite posavjetovati sa našim timom ili ako želite da vam rezerviramo i ponudimo program skrojen baš po vašoj mjeri, slobodno nam se obratite sa povjerenjem. Možete nas kontaktirati putem kontakt telefona ili e-maila.

Mondena d.o.o. M.Pavlinovića 12a, 23 000 Zadar, Hrvatska
Tel/fax: +385 (0)23 313 747 | Mob: +385 (0)98 654 702
E-mail: info@mondenatravel.hr